Alătură-te programului de Școală Duală organizat de FrieslandCampina România în Fabricile Napolact!

Dă stratul unei cariere de succes cu profil tehnic, într-o industrie stabilă și o companie cu scop nobil. Pregătește-te să devii Operator Producție sau Tehnician Mentenanță într-un mediu plăcut unde poți crește accelerat.

Ce este Școala Duală în FrieslandCampina?

Un program de învătământ profesional dual care pregătește elevi pentru meseriile de Operator Producție sau Tehnician Mentenanță.

Beneficiile elevilor:

→ Bursă de stat

→ Bursă suplimentară, în funcție de performanță

→ Materiale suplimentare de studiu

→ Posibilitatea de a face un stagiu de practică în FrieslandCampina România

Durata studiilor este de trei ani finalizați prin obținerea unei specializări și a unei calificări recunoscute

80%

ore teorie

20%

Ore practica

50%

ore teorie

50%

Ore practica

45%

ore teorie

55%

Ore practica

80%

ore teorie

20%

Ore practica

50%

ore teorie

50%

Ore practica

45%

ore teorie

55%

Ore practica

Oferta Școala Duală FrieslandCampina România

Oferta Școala Duală FrieslandCampina România

Bursă pe durata întregului an de studiu

Transport și analize medicale gratuite

Programe de dezvoltare profesională și oportunități de creștere

Companie stabilă și în creștere pe piață

O echipă de management tânără și internațională

Mediu de lucru dinamic, colegi experimentați de la care să înveți

Loc de muncă garantat după absolvire / Prioritate la angajare

Pe lângă oferta specifică programului „Școala duală” vei găsi și alte beneficii pentru care să ni te alături și pentru care să îți începi o carieră în Fabricile noastre:

Premiem inițiativa

 

Suntem de părere că împreună suntem mai buni.  De aceea, ne susținem colegii să îndrăzneasă să vină cu idei ce ne ajută la  dezvoltarea continuăa companiei și nu numai. Fiecare inițiativă contribuie nu doar la îmbunătățirea mediului de lucru, a noastră – ca angajați și companie, dar susține și responsabilizarea  echipelor noastre.

.

Ne implicăm pentru că ne pasă

.

„Nourishing tomorrow” înseamnă pentru noi asumarea unui rol activ în pregătirea viitorului. Atât în cadrul companiei, cât și a comunității din care facem parte. Ne încurajăm angajații să îndrăznească mereu să obțină mai mult, să testeze lucruri noi, să  se dezvolte  continuu. De asemenea, ne place să ne implicăm, să-i susținem pe cei tineri dar și pe profesioniștii care vor să își contruiască o carieră care contează.  Ei vor clădi viitorul. Zvac-ul , energia lor și curajul de a urmări scopuri mărețe ne inspiră  în fiecare  acțiune pe care o facem. 

Încurajăm autonomia și dezvoltarea

.

Susținem dezvoltarea permanentă a colegilor noștri indiferent de rolul acestora.  Punem la dispoziție experiențe de învățare autentice și proiecte cu impact. Ne place autonomia, încurajăm și investim în capacitatea colegilor de a lua decizii chiar și la cel mai mic nivel – fiecare dintre noi este parte din succesul FrieslandCampina România. Valorizăm punctele forte ale fiecăruia și le maximizăm prin implicarea în proiecte relevante. Alături de echipele noastre te vom susține să îți dezvolți o carieră care contează.

Susținem echilibrul și flexibilitatea

.

Între viața profesională și cea personală.  Dacă tu ești bine, noi suntem bine. Dacă tu ești fericit acasă, aduci și la birou fericirea ta. Lucrurile care contează pentru tine nu vor fi niciodată neglijate.

Ce se va întâmpla după finalizarea programului Școala Duală FrieslandCampina România?

Cel mai bun elev din program își poate continua studiile superioare de specialitate în cadrul unei facultăți de profil, iar noi îți vom acorda suportul nostru.

În plus, toți elevii care vor urma studii superioare de specialitate pot opta pentru un program de dezvoltare profesională plătit în FrieslandCampina România! Vino la noi să practici partea teoretică și poți avea un loc de muncă asigurat după absolvire.

Despre FrieslandCampina România

FrieslandCampina Romania face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizaţie aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. Suntem prezenți în peste 100 de țări, prin mărcile noastre locale.

În România, scopul nostru este să aducem pe mesele a milioane de români produse sănătoase, autentice și de cea mai bună calitate. Facem aceasta prin cel mai important brand al nostru, Napolact, produs în fabricile noastre, din laptele pur al fermierilor din Ardeal.

Napolact este, de mai bine de 100 de ani, unul dintre cele mai iubite branduri românești de lactate.

În FrieslandCampina România angajații noștri, creează valoare în fiecare rol, făcând lucrurile care contează cu adevărat,  așa cum se cuvine.  Suntem cu toții motivați de scopul nostru,  deoarece în fiecare zi, contribuim la îmbunătățirea vieții a milioane de români consumatori prin aportul de nutriție sănătoasă. Având un mediu dinamic, încurajăm o gândire antreprenorială, ghidată de “obsesia” pentru consumator. Aceasta face ca echipele noastre să aibă o putere mare de decizie și impact.

rețuim autenticitatea, atât în produsele noastre cât și în relațiile dintre noi. De aceea am dezvoltat o cultură organizațională cu suflet și etică, bazată pe feedback și învățare continuă, astfel încât să ne dezvoltăm în permanență, atât ca echipă cât și individual.

Interviuri și testimoniale

Contact

Claudia Mureșan 

Telefon : 0749 026 804

Email : recrutare.romania@frieslandcampina.com

Află mai multe detalii și la secretariatul școlii tale!

 

 

Explorați
Follow Napolact
Follow FrieslandCampina